torsdag, juni 21, 2007

Lektørudtalelse: 22 tricks

"Spændende og anderledes skrivekursus med 22 korte afsnit opdelt i fire grupper (forberedende øvelser, selve skrivningen, efterskrivning og redigering og om at skrive skønlitteratur) med en indføring i praktiske tilgange til at kunne formulere sig skriftligt i forskellige genrer. Hvert afsnit/trick afsluttes med praktiske øvelser. Bogen har et indbydende layout med enkle sort-hvide illustrationer. Den har - uden at miste seriøsiteten - et direkte og letforståeligt sprog krydret med små historier og anekdoter. Desuden er der på næsten alle sider indsat sorte kasser med citater med skriveråd af diverse forfattere. Til undervisningsbrug i 8.-10. klasse, evt. gymnasiet, selvstudium for unge med en forfatter i maven eller for de, der bare vil blive bedre til opgave- og stilskrivning. Bogen lover ikke at kunne gøre alle til forfattere, men hvis man bruger bogens tricks, vil det blive enklere og skæggere at skrive. Forfatterens egne erfaringer som forfatter og underviser på forfatterskole danner grundlag for bogen. Han har bl.a. udgivet ungdomsromanen Backpacker - med livet på nakken, 2005 og gyseren Dem i nr. 9, 2007. Der findes ikke lignende materiale for målgruppen."

Kirksten Thorning Thagaard, DBC

1 Comments:

Anonymous spacemermaid said...

Jeg er VILD med din bog, som er en stor hjælp og meget overskuelig. Har tænkt mig at omtale den en af dagene. Tak for tips´ne :-)

Ps. Skal købe den i gave til en veninde i dag (forsinket fødselsdagsgave) og har været i hele 5 boghandlere uden held. Den er enten udsolgt eller ikke hjemme. Ved du hvor, den kan fåes i København? Skriv gerne så straks til spacemermaid1001@gmail.com

3:32 PM  

Send en kommentar

<< Home