fredag, september 28, 2007

Weekendlink: Værste pladecovers

Jeg må anbefale denneher hjemmeside, som er et galleri over historiens 100 grimmeste pladecovers. Der er virkelig nogle ypperlige nogen imellem.
Har jeg skærpet nysgerrigheden nok ved at skrive at Heino her, manden med de mærkeligt stirrende øjne, som elsker sin mor, han er bare nummer 18 på listen? Nyd selv slideshowet her.
God weekend.

4 Comments:

Blogger Overgangspaven said...

Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

7:21 PM  
Blogger Overgangspaven said...

Åh, der er i sandhed nogle pragteksemplarer imellem! Jeg kan desuden anbefale denne svenske blog, der også har en del fabelagtige grimhedsåbenbaringer.

7:23 PM  
Blogger Overgangspaven said...

SUK, jeg kan tilsyneladende slet ikke finde ud af det med kommentarer i dag. Her er linket

7:28 PM  
Blogger Thomas Oldrup said...

Tak for den pavelige anbefaling. Åh ja, du har ret, der er nogle smukke eksempler fra Sverige også. Virkelige lækkerbidskener.

Vedr. Heino, så viste jeg ham til min tyske sambo, som udmærket kendte ham. Han er en stor schlager-konge syd for grænsen. Min sambo kunne oplyse, at albummet er ca. 30 år gammelt, og at den svage skelen, vi får antydet på 'Liebe Mutter'-coveret siden da er blevet langt værre. Således har Heino siden da optrådt med mørkere og mørkere solbriller på siden 70'erne, og i de sidste mange, mange år har ingen reelt set Heinos øjne. Det bekræftes af en google-billedsøgning på "Heino cover".

1:17 PM  

Send en kommentar

<< Home