fredag, juli 04, 2008

Muhammed

Igår udkom et nyt nummer af Alt om Historie. Dennegang er forsidehistorien om den historiske Muhammed. Og ja, den er illustreret, også på forsiden. Det er absolut ikke for at provokere, men for sobert og nøgternt at oplyse om en af verdenshistoriens væsentligste aktører. Vi valgte med det samme ikke at genoptrykke karikaturerne. Det er ikke vores hensigt at håne nogen profet.

Jeg håber ikke der går agurketidssnebold i den, orker ikke at skulle være en ny Flemming Rose. Min svenske kollega - redaktøren på Alt om Histories svenske søsterblad - fortalte mig igår, at han allerede var blevet interviewet til tre svenske medier på én formiddag. Indtil videre har jeg ikke fået nogle henvendelser.

Udover den store artikel om Muhammed er der også artikler i bladet om fremmedlegionen, Berlinmuren, Colosseum, Oscar Wilde, Danmarks bedste museer, og så har jeg selv - for første gang - skrevet den danske hovedartikel, nemlig om Gammeltorv/Nytorvs historie.

1 Comments:

Blogger Bente V.P. Medicinsk Museion said...

Hej Thomas
Tak fordi du har udnævnt Medicinsk Museion til et af Danmarks bedste museer. Vi er i denne sommer også blevet nævnt på top fem over Danmarks mindst kendte museer (http://tgt.dk/inspiration/tema/ferieidanmark/article51672.ece), og det er jo på en måde ganske tankevækkende. Vi arbejder selvfølgelig hårdt på at blive endnu bedre og også mere kendte.. At blive synlige i gadebilledet har fx været et stort ønske for os i mange år, og nu ser det ud til, at vi inden for et par måneder får et banner på facaden, så ingen der passerer os i Bredgade længere behøver at være udvidende om, at her ligger Medicinsk Museion. Du skal nok få en invitation til bannerindvielsen, hvor vi påtænker at holde en lille synlighedsfest. Sommerhilsner fra Bente

1:46 PM  

Send en kommentar

<< Home