tirsdag, april 17, 2007

Mañana


Sentura bringer et kapitel fra min nye bog, "22 tricks", der udkommer imorgen. Se her. Og andre spændende ting bringer de i øvrigt også samme sted.

5 Comments:

Blogger Martin Glaz Serup said...

Og jeg har netop fået læst den færdigt, altså dagen før den udkommer - spændende om den bliver anmeldt på dagen...

11:37 PM  
Blogger Thomas Oldrup said...

Jeg var vist lidt hurtigt ude der, det er faktisk først imorgen, altså torsdag den 19., at den udkommer. Jeg tror dog ikke det er sådan noget man skal regne med bliver anmeldt på dagen.

8:23 AM  
Anonymous Anonym said...

Lads, det er kun dronningen, Rifbjerg og MIG, der anmeldes på dagen ... og tak for pils i kongens have i fredags. Siden er hr. Oldrup faldet mig i hu et par gange, især fordi jeg synes at han skal kaste sit dansk-sex-i-1700-tallet fra sig og i stedet skrive om libertinismens fødsel i Frankrig i 1680'erne. Se den historie er nok en messe værd. Her har i en mageløs nutidig gallisk liderbasse på slap line

http://www.youtube.com/watch?v=LMAHstZ565w

Blog on & rock on

9:12 PM  
Anonymous Troels said...

Min svigerfar har lige læst den og var ret begejstret. Han er tidligere dansklærer, og mente, at Hemmingway kunne lære lidt af bogen (og måske også ham selv).

9:36 PM  
Blogger Thomas Oldrup said...

Selv tak for pils i Kongens Have, Morten. Tænkte en del over din venlige fornærmelse siden, og faldt samtidig over HuskMitNavns illustration til den. Herligt klip med den store libertiner, havde læst om Gainsbourghs show med Whitney Houston. Fransk elegance på dets højeste.
Glæder mig til at læse din blog.
Og Troels. Tak, men den der med Hemingway, den kan jeg altså ikke tage imod.

12:08 PM  

Send en kommentar

<< Home