fredag, maj 09, 2008

Ro ved midnat? Her?

Citat af Anne Knudsen fra bogen ”Nørrebro - Træk af en bydels historie” (1997):
”På Nørrebro går folk på arbejde, lægger deres børn i seng til tiden, køber rugbrød, pudser deres vinduer og hilser på hinanden på gaden. På Nørrebro er der faktisk ro kl. 24 på hverdagsaftner.” Jeg er ikke helt enig med hende i hendes betragtninger... Ellers er der bare sket meget siden 1997.

2 Comments:

Anonymous tc said...

Hun er bare ikke cyklet helt ud til ydre Nørrebro. Så havde der stået:

"På Nørrebro går nogen folk i moske'er, mens andre har kreative ringe i ansigtet og siger salam. På Nørrebro er der faktisk skyderi kl 24 på hverdagsaftener, eller demostrationer og bål. Folk er meget opmærksomme på hinanden og også lært deres børn at hilse på politimanden, som hedder Fuck."

7:36 PM  
Anonymous Nina said...

Hæhæ tc, den var sgu god. Men vil Anne Knudsen ikke også bare gerne have Nørrebro til at være lidt á la New York? Sådan én skizofren: Åh hvor er vi bare tossede og frogjorte her samtidig med at man jo altså ikke orker det dårlige image med at man bliver skudt, hvis ikke brændt på Nørrebronx.

En af mine bekendte er forresten frygteligt og racisitsk bange for Nørrebro til trods for at han aldrig færdes her eller er blevet rullet. En tur med bus 5A vli sikkert være sundt...

5:46 PM  

Send en kommentar

<< Home