onsdag, juni 21, 2006

Onsdagens novelle

hedder "En god, tæt barbering" eller "Pigesur". Hvilken titel er bedst?
Den blev ikke ligeså god som den igår, men næsten.

6 Comments:

Blogger frederik said...

Thomas var det så ikke noget med at du skulle poste dine noveller hva? Jeg vil i hvert fald gerne læse dem, så frem med dem. Der kunne måske endda komme konstruktiv kritik ud af det. Så kom så med dem.

Angående titel er jeg i tvivl. "En god, tæt barbering" fører, måske fordi den minder mig om Artmann Studios "A close shave" . Men vil jo gerne vide lidt om indholdet, det lyder jo umiddelbart som to meget forskellige noveller. Såøøøøøh ud på nettet med det.

11:57 AM  
Blogger Martin Glaz Serup said...

Ingen torsdagsnovelle om det erotiske museum i København altså?

10:46 AM  
Blogger frederik said...

Sikken en skam, den lyder ellers god. Ud på bloggen med den når den er skrevet.

P.S. Du skulle forresten overveje at slå Word verification funktionen til, så du undgår spamkommentarer (jo ok mig kan den ikke holde væk, men den mere maskinelle spam.)

11:37 AM  
Blogger -Th. said...

Nej, ingen novelle om Det Erotiske Museum på Købmagergade, i denne omgang. Tak, Frederik, for interessen, men jeg tror ikke jeg har lyst til at lægge dem ud. Dels fordi de er for lange til at læse på nettet (selvom de er korte). Dels fordi folk jo skal gide købe dem, når de en dag udkommer. Dels, well, fordi jeg ikke har lyst.

1:57 PM  
Blogger frederik said...

Ja ok fair nok, især det der med at du bare ikke har lyst. For hvis ikke det var for det, så havde jeg tusinde argumenter. TUSINDE siger jeg!

2:08 PM  
Blogger jens jacob toftegaard said...

jeg ville ikke bekymre mig om "folk skal gide købe dem" forbeholdet - gode ting køber man efter besigtigelse, bøger tit efter først at have læst dem via biblioteket. så skal du overhovedet reklamere for hvad du netop har skrevet, må man have en smagsprøve. hvordan ellers tage stilling til God tæt barbering? er det en historie om glat fisse eller om en selvglat/glad euroman?

10:43 AM  

Send en kommentar

<< Home